Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Airco

Breekt het zweet je uit op je werkplaats of thuis? Dan vind je hier alles wat je moet weten over het plaatsen of laten plaatsen van een airco. Wist je dat airconditioning tegenwoordig méér doet dan je huis koelen? De nieuwste generatie airco’s maakt niet langer gebruik van koelvloeistof maar maakt wel gebruik van een warmtepomp. Hierdoor heb je minder onderhoud, verbruikt het toestel minder en kan je bovendien ook het huis verwarmen tijdens de winter.

 

 

Airco installateur zoeken

De plaatsing van een airco is specialistenwerk. Ben je op zoek naar een gespecialiseerde installateur, dan doe je er goed aan samen te werken met een vakman die al enkele jaren ervaring heeft en die gespecialiseerd is in koelingstechnieken en/of warmtepompen. Een gespecialiseerd airco installateur  zoeken kan via airconditioning-specialist.be. Wat de prijs betreft kunnen we je ook geruststellen. Een erkend installateur kost vaak slechts evenveel of slechts minder dan occasionele installateurs. Dit omdat de erkende airco installateurs meer plaatsingen doen waardoor ze dus betere kortingen krijgen bij de fabrikant + een snellere plaatsing kunnen garanderen. Ook naar garantie toe ben je beter af bij een specialist gezien zij dagelijks in contact staan met fabrikanten en verdelers van airconditioning.

airco installeren

 

 

Andere links

  • Wetgeving koelinstallaties
    Benieuwd naar de wetgeving en eisen rond koeling? Op de website van lne.be vind je alle info over de correcte wetgeving waar airco installateurs zich aan moeten houden.