Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Veranda & overkappingen

Zou je graag een veranda plaatsen of laten plaatsen? Dan ben je hier aan het juiste adres. We verzamelden een heleboel linkjes in verband met veranda’s, terrasoverkappingen, bijbouwen en aanbouwen. Zo hoef jij niet langer te zoeken!

 

veranda-info.be

Ben je op zoek naar inspiratie, prijzen en info over de mogelijkheden van een veranda dan is veranda-info.be hét startpunt! Op deze website vind je info over de verschillende materialen (hout, aluminium, staal,…), krijg je een handig overzicht van prijzen en vind je bovendien tal van foto’s van zowel moderne als klassieke veranda’s.

veranda plaatsen

 

 

terrasoverkapping.be

Wil je beschut zitten in je tuin maar toch nog één voelen met de omliggende omgeving, dan is een terrasoverkapping de perfecte aanvulling voor jouw huis! Terrasoverkappingen zijn net zoals een veranda verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en materialen. Wil een moderne touch geven aan je woning met grote overspanningen en grote glaspartijen, dan is aluminium hét materiaal bij uitstek. Gaat je voorkeur uit naar een meer landelijke stijl, dan is hout weer de uitgelezen keuze! Om zo weinig mogelijk onderhoud te hebben kies je hier best voor een tropische hardhoutsoort of eik. Veel meer informatie, inspiratie en prijzen van overkappingen vind je terug op de website van terrasoverkapping.be

 

terras overkapping

 

Andere interessante links over veranda’s en aanbouwen